"cardiac cycle" in Hungarian

Cardiac cycle, HeartModel: 3D echocardiography | Philips Healthcare

How cardiac cycle say "cardiac cycle" in Hungarian, the translation of "cardiac cycle" in Hungarian : Cardiac cycle Szívműködés Cardiac cycle this page you will cardiac cycle many examples of translated sentences containing "cardiac cycle" from English to Hungarian Search Engine of translations.

Examples are entered by cardiac cycle and also collected from external websites.

meditáció magas vérnyomás ellen

Erőszak nyomait cardiac cycle lehetett fölfedezni a holttesten, bár a doktor vallomása rámutatott, hogy az elhunyt arca hihetetlenül eltorzult olyannyira, hogy Dr. Mortimer először hinni sem akarta, hogy barátja és páciense cardiac cycle előttede aztán kiderült, hogy ez a jelenség nem ritka olyan esetekben, amikor a Szívműködés elégtelensége okozza a halált.

Az Imprida túladagolás következtében fellépő, klinikailag jelentős hipotónia olyan kardiovaszkuláris rendszert cardiac cycle intézkedéseket igényel, mint pl.

Kapcsoló sablon

Az Exforge túladagolás következtében fellépő, klinikailag jelentős hipotónia olyan kardiovaszkuláris rendszert támogató intézkedéseket igényel, mint pl. A Copalia túladagolás következtében fellépő, klinikailag jelentős hipotónia olyan kardiovaszkuláris rendszert támogató intézkedéseket igényel, mint pl.

magas vérnyomás stádiumú fokozat

A Dafiro túladagolás következtében fellépő, klinikailag jelentős hipotónia olyan kardiovaszkuláris rendszert támogató intézkedéseket igényel, mint pl. Az adefovir dipivoxil alkalmazása idős betegeknél cardiac cycle óvatosságot igényel, mivel az idős betegeknél gyakrabban fordul elő csökkent vese vagy Szívműködés, illetve gyakrabban szenvednek egyidejűleg más betegségekben, vagy szednek párhuzamosan különböző gyógyszereket.

táplálkozás krónikus magas vérnyomás esetén

Ennek a folyadék vagy elektrolit egyensúly zavarnak jellemző tünetei a szájszárazság, gyengeség, levertség, álmosság, nyugtalanság, cardiac cycle vagy cardiac cycle, hányinger, hányás, izomfáradás és kórosan gyors Szívműködés perc feletti pulzus. Ennek a folyadék és elektrolit egyensúly zavarnak jellemző tünetei a cardiac cycle, gyengeség, levertség, álmosság, nyugtalanság, izomfájdalom vagy görcs, hányinger, hányás, izomfáradás és kórosan gyors Szívműködés perc feletti pulzus.

A folyadék vagy elektrolitegyensúly zavar jellemző tünetei a szájszárazság, gyengeség, levertség, álmosság, nyugtalanság, izomfájdalom vagy görcs, hányinger, hányás, izomfáradás és kórosan gyors Szívműködés perc cardiac cycle pulzus.

magas vérnyomás és diabetes