Karosszériajavítás

Ön itt áll:://Karosszériajavítás
Karosszériajavítás 2018-12-14T08:51:47+00:00

Legyen szó viszonylag új, vagy régebbi autóról, a karosszériajavítás ideje mindegyiküknél eljön egy idő után. A balesetek következtében deformálódott karosszéria javítása értelemszerűen azért szükséges, hogy a következő műszaki vizsgán gondtalanul átmenjen, a régebbi autókon pedig a rozsdásodás okozhat gondot, nem is beszélve a veteránkorú autók gyári állapotba való visszaállításáról. Minden karosszériamunkát érdemes hozzáértőkre bízni, így ha önnek is szüksége lenne arra, hogy autóját tapasztalt mesterek vegyék kezelésbe, forduljon hozzánk bizalommal!

A karosszériajavítás terén nem ismerünk lehetetlent; amennyiben javítható, megjavítjuk, bármilyen sérülésről, vagy korrodált felületről is legyen szó. Szakembereink hozzáértésének köszönhetően akár a gyári állapot elérése sem lehetetlen, ezért a klasszikus autók restaurálásától sem riadunk vissza, mi több, ez idáig számos veteránautót segítettünk hozzá a vizsga sikeres letételéhez!

Ha karosszériajavítás, akkor Svéger-Fém Kft.! Megrendelés, vagy kérdés esetén forduljon bizalommal kollégáinkhoz megadott elérhetőségeinken!

Miért bízza ránk a karosszériajavítást?

Az évek során egy autót különböző külső, fizikai hatások érhetnek, amelyek akár szemmel látható kárt is okozhatnak, azonban – ettől függetlenül – a kocsival biztonságosan lehet közlekedni az utakon. Egy idő után ezek a horpadások igencsak zavaróvá kezdenek válni a tulajdonos számára, így a karosszéria javíttatása elkerülhetetlenné válik. Ha Ön profi szakembereket keres ehhez, nem kell tovább kutatnia, ugyanis jó helyen jár!

A karosszériajavítás terén szakembereink több éves tapasztalattal és gyakorlattal rendelkeznek, így képesek rövid határidővel pontos munkát végezni. Feladataikat a legkorszerűbb eszközökkel végzik, így a karosszériajavítás után autója ismét régi pompájában tündökölhet, hiszen a régi sérülések teljesen eltűnnek. Ugyanez igaz a karambolban sérült autókra, amelyek esetében sokkal nagyobb munkára kell számítani, azonban szakembereinknek ez sem jelent kihívást.

Ha ügyfélközpontú, kedvező árfekvésű karosszériajavítási szolgáltatást keres, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, és tapasztalja meg Ön is szakembereink színvonalas munkáját!

Miért bízza ránk a karosszériajavítást?

Karambolozott? Mi vállaljuk a karosszériajavítást!

Sajnos, aki sokat közlekedik autóval, nagy eséllyel előbb-utóbb éri valamilyen baleset. Ezek szerencsére általában csak kisebb koccanások, vagy parkolás közbeni súrlódások, és az autón kívül nem esik senkinek baja. Ezek elkerülésére az sem biztosíték, ha mi jól és szabályosan vezetünk, hiszen a parkoló autónknak bárki nekitolathat véletlenül. Ilyenkor mielőbb szükség van a karosszériajavításra.

A karosszériajavítás során eltüntetjük a karcokat, kisebb-nagyobb horpadásokat, hogy gépjárműje úgy nézzen ki, mintha most hozta volna el a szalonból. A javítások mielőbbi elvégzése azért is fontos, mert, ha sérül a fényezés, ott a bejutó esővíz miatt könnyebben elindul a rozsdásodás. Ha megsérült az autó, nem érdemes sokáig halogatni a karosszériajavítást!

Megbízható céget keres karosszériajavításhoz? Válasszon minket, tapasztalt kollégáink a legmodernebb eszközökkel dolgoznak, precíz munkájukkal garantáltan elégedett lesz! Bővebb tájékoztatásért keressen fel minket elérhetőségeinken!

Karambolozott? Mi vállaljuk a karosszériajavítást!
phone
Telefon: 06 20 984 0246
06 20 347 2144
06 24 782 623
Elérhetőségek
arrow