Kerítések – Korlátok építése tervezése

Ön itt áll:://Kerítések – Korlátok építése tervezése
Kerítések – Korlátok építése tervezése 2018-07-18T13:40:08+00:00

A kerítések és korlátok minden épület alapvető tartozékai, nem hiányozhatnak sem a társas-, sem a családi házakról, de a középületek és az ipari létesítmények is elképzelhetetlenek nélkülük. Ha Önnek is szüksége lenne rájuk, forduljon bizalommal hozzánk, és rendelje meg új kerítését, vagy korlátját egyedi igényei alapján!

Akár új ház építéséről van szó, akár egy régi felújításáról, a korlátokra több helyen is szükség lehet. Egy erkély, vagy terasz körbekerítése és biztonságossá tétele elképzelhetetlen egy kiváló minőségű, stabil és tartós korlát nélkül, de a lépcsőknél is nélkülözhetetlenek, hiszen nélkülük megnő a balesetek veszélye. A kerítések szerepét pedig nem kell ecsetelni, hiszen a telekhatárok kijelölése és az illetéktelenek ingatlanon kívül tartása egyértelmű bárki számára, emellett az ingatlan értékét is emeli egy jól megválasztott kerítés.

Ha szüksége lenne kerítésekre, illetve korlátokra, forduljon hozzánk bizalommal, kérdés esetén pedig vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

phone
Telefon: 06 20 984 0246
06 20 347 2144
06 24 782 623
Elérhetőségek
arrow